mandag den 5. maj 2014

Dejlige dage...


8 kommentarer:

 1. Ja det har været dejlige dage, nu venter vi bare på rigelige mængder af regn, så må de dejlige dage gerne starte igen. Hvad hedder din clematis på billede 2, den ser anderledes og flot ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Ja, haven trænger til vand. Glæder mig til en dag i "Drive-huset" med ild i kakkelovnen.
   Vi kan kalde de to clematis for "Henrys ying yang", for det er min fars frøformerede clematis. Jeg er meget glad for, at jeg har sat de to sammen, for de klæder virkelig hinanden.
   Ha en dejlig dag
   Lotte

   Slet
 2. Ja, har det ikke bare været skønt ... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla.
   Jo, synd jeg har brugt mange af dagene på job. Nu har jeg endelig en fridag - med regn. Men haven nyder det og så må jeg jo bare nyde det i "Drive-huset" Er godt igang med at prikle...
   Ha en dejlig dag!
   Lotte

   Slet
 3. Dejlige billeder fra nogle dejlige dage ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi.
   Ja, det er skønt at gå og kigge på de små forandringer, der sker fra dag til dag. Det glemmer man, når sommeren brager derudaf.
   Idag er det regn, men haven trænger!
   Ha en dejlig dag.
   Lotte

   Slet
 4. Hej Lotte.Dejlige billeder fra din have..........og en skøn tid vi har lige nu.........selvom haven trænger til vand.
  Vi har nemlig ikke fået noget regn...........så den står opå vanding hver aften.Jeg nyder alle mine dejlige store træer der blomstre så smukt...........har lige vist dem.
  Fine klematis du viser..........har en multi blue i mit drivhus der blomstre på livet lyst.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Efter et par uger i tørke er haven heldigvis våd igen. Jeg kan godt blive lidt træt i armene efter at have slæbt alle de kander.
   Nyder virkelig haven i tiden!
   K.h. Lotte

   Slet