tirsdag den 24. september 2013

Efteråret er på vej....

Efteråret sniger sig ind på os med langsomme skridt.
Søndag brugte jeg til hygge i "Drive-huset". Vi byggede det til at rykke ind i, når sommeren svigtede. Denne sommer har vi ikke haft brug for at rykke ind. Skøøøønt!
 
Men så er det også skønt med lidt regn og rusk, så man kan gå herind og tænde op.
I kakkelovnen og stearinlys.
Jeg fik fældet mine udtjente tomatplanter(en eller anden havde glemt at gøde dem....)
Der blev ryddet lidt op og plantet om. Manden har købt flere forskellige chiliplanter, som lige skal have lov at have det sidste lys her inden de må flytte ind i vindueskarmen....
 
 
Ungerne listede også ud til mig og fik lov til at dryppe lys. Vi kørte i byen efter fløde til den varme cacao. Rigtig hyggeligt.
 
Var hos Leo i Mølholt lørdag og fik købt en masse. Mest sukkulenter til stuen, men også Vindhekse og Chili.

 
Bag møblerne, mit nye bed. Fik en "Alchymist" i fødselsdagsgave, som forhåbentlig kommer til at fylde hele væggen....

 
Sønnen har snedkereret og malet dette fine hundehus.

 
Lørdag morgen kl 7 var dette syn at skue(kunne dog slet ikke gengive skønheden i virkeligheden) Guld for enden af regnbuen.....
Rigdom for sjælen!
16 kommentarer:

 1. Super hygge, der er ikke noget bedre en sådan et driverhus, når vejret er lidt for koldt eller vådt.Så fint et hundehus, din søn har lavet.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, de grå dage bliver lyse, når der tændes op. Ja, han elsker sløjd og fik bakset huset hjem. Hunden kvitterede ved at hoppe op på det istedet for at gå ind i det. Men nu går han også ind......

   Slet
 2. Ja vi kommer ikke udenom at efteråret er på vej, men det kan nu også være en dejlig årstid. Især hvis man har sådan et dejligt Drivehus som du har :o)
  Jeg har netop hørt, at danskerne køber chili som aldrig før, I er jo så nogle af dem ;o)
  Jeg dryppede også stearin som barn, og mine børn har også gjort det... det er nu bare så hyggeligt :o)
  Er vild med din opstilling med vindhekse og røde æbler... mums for øjnene... ligesom en regnbue :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, efteråret kommer snigende, men må sige vejret er mildt iår. Man skal stadig vande krukker, for der kommer ikke meget oppefra.
   Jeg kan godt lide smagen af chili, mens min mand er mere facineret af synet og kraften. Vi skal til at eksperimentere med at sylte/oliere.
   Jeg havde helt glemt det med stearinen, da sønnen kom hjem fra minikonfirmand, hvor de havde dryppet kors. Jeg gør mest i hvide 100% stearinlys(de oser og forurener ikke så meget). Men tilfældigvis kom min klunsermand hjem med en kasse farvede lys....
   Jeg er også glad for mine vindhekse og æbler. Jeg havde fundet den ene zinkpotte på et loppemarked og da jeg købte de to vindhekse fandt jeg så den anden. Da jeg kom hjem kunne jeg så bare ikke finde den første. Først et par dage senere fandt jeg den i en opstilling i haven......

   Slet
 3. Det ser hyggeligt ud.
  Du har ret det har været en forrygende sommer, så forhåbentlig er dine batterier blevet ladet godt op inden den kommende vinter!
  Vi har heller ikke brugt vores udestuen i år. Først nu er den taget i brug igen. Herlig sommer og skøn regnbue du slutter af med!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja, man må sige at efteråret også viser sig fra den pæne side! Mine batterier virker godt. Jeg gik til kinesiolog og hun har rettet godt op på min krops ballance. Det sidste hun siger til mig inden vi afslutter i sommer er; Nu skal du ikke længere deffinere dig selv som en person med vinterdepression. Så det er det jeg er igang med!

   Slet
 4. Det er et skønt lille drivhus du har. Det er dejligt, at man kan hygge
  lidt i det, når vejret er blevet lidt køligere.
  Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 5. Hyggeligt, stemningsfuldt og lige til at blive misundelig af:0)

  Dejlig dag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Må du også ha en dejlig dag! Det må være muligt i de skønne omgivelser du selv har!!!

   Slet
 6. Hej Fru Skipper.Dejligt at i har det lille hus at hygge sig i, nu da vejeret ikke er til at sidde udendørs mere.
  Flot hundehus sønnen har lavet.....det kan han godt være stolt af.
  Vi har en dejlig udestue......men der er også ved at være for koldt at sidde.har også nok at gøre i haven lige nu.Var på plantemarked Lyngby med 10 andre havebloggere i søndags......og der blev handlet.
  Så nu skal det hele jo i jorden......har også stadig over 200 løg der venter på at komme samme vej.
  Flot regnbue du slutter af med.God dag knus Jette

  SvarSlet
 7. Tak. Nyder stadig det skønne vejr. Håber I har fået ordnet alle jeres gøremål. Jeg har arbejdet en del i september, så mine stauder og løg må vente til den kommende efterårsferie.
  God dag!

  SvarSlet