tirsdag den 9. juli 2013

Gæstebud....

For noget tid siden, da regnen dominerede vejret, havde jeg sat "Mødregruppen" i stævne.
De første danske jordbær var til at få for penge, så de skulle med til fest.
 
 
Der var lakridskage og jordbærtærte. Begge nemme opskrifter til en regn-sommer-aften.

 
"Drive-huset" var ryddet op og pyntet til fest.

 
Gamle kopper fra kitsch-kassen fik nyt liv.

 
Glassene fra glaspusteren i fint selskab. Senere med Elderflower-bruse-vand.


 
De fineste blomsterhoveder var klippet af og sat til højbords.
 
 
Regnen silede hele aftenen, men snakken gik og det blev sent inden damerne gik hjem.
En dejlig og hyggelig aften!


20 kommentarer:

 1. Nej hvor skønt, den helt rette stemning i huset...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susanne
   Tak, det var en dejlig aften.
   Lotte

   Slet
 2. Det ser hyggeligt ud. Mødregruppen er det fra da dine børn var små? Jeg har nemlig også en 30 år gammel mødregruppe. Kan man få opskriften på lakridskage? Jeg har lakridspulver i skabet, så det kunne være sjovt at prøve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Fra min søns fødsel. Dengang, der var noget, der hed fødselsforberedelse. Vi er 4½(½ er en der ikke har så god tid)3 piger og to drenge. De fire faste har hver fået en mindre søskende af modsatte køn næsten samtidig. Så det er derfor næsten også den anden mødregruppe. Ingen af os har andre mødregrupper. Men vores børn har ikke så meget til fælles mere og vi er nødt til at tage ud til arrangementer, når de er med.

   Opskriften får du ved at klikke på navnet på kagerne i indlægget.
   Lotte

   Slet
  2. Hej Lotte
   Ja det var der også for 33 og 30 år siden, det var nu meget hyggeligt. Men de vokser oftest fra hinanden, derfor kan vi andre jo godt hygge os uden børnene. Vi er 4 hos os, nu har mændene fået lov til at komme med :) vi mødes en til to gange om året og er med til hinandens mærkedage.
   Tak for opskriften, den må prøves :)
   Lisbeth

   Slet
  3. Hej Lisbeth.
   Jeg håber også vores holder så længe.
   Lotte

   Slet
 3. Hej Lotte.Det lyder da vildt hyggeligt med sådan en sammenkomst i dit driverhus.Og jeg er sikker på at de gode kager var populære.Er da også lidt varm på lakridskagen.Jeg har travlt med at pakke til London i morgen.Skal til Hampton Court Flower Show.......glæder mig helt vildt.Rigtig god uge knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Håber du rigtig hygger dig på din rejse!
   Opskriften ligger i navnet i indlægget.
   Lotte

   Slet
 4. Hej Lotte,
  Det ser meget indbydende ud.
  Elsker gamle kopper og din indretning i drivhuset.
  Flot buket til bordet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne.
   Tak skal du have. Kopperne må vidre til noget andet. Efter kaffen er det tydeligt, at de er revnede og revnerne er mørke. Jeg fylder dem med fedt og hænger dem op i æbletræet til fuglene. Det ser også pænt ud....
   Buketten er oasis, med alt godt fra haven. Jeg har sommeren igennem sådan et par stykkker og skifter blomsterne jævnligt. Eeeelsker at arrangere med sommerens overflod af blomster.
   Lotte
   Lotte

   Slet
 5. Det er et superskønt drivhus du har, og hvor ser dt hele indbydende ud. Det er da det helt perfekte sted at sidde en sommeraften og spise lækre kager ved et pænt dækket bord :-)

  SvarSlet
 6. Hej. Hvor ser det lækkert og indbydende ud - meget lækre kager og en flot buket. Jeg kan sagtens forestille mig, at dine gæster ville have hele aftenen med i det skønne sted og så synes jeg, det er så hyggeligt med regnen, der trommer på taget, det giver en helt speciel stemning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgitte.
   Tak skal du have! Ja, det med regnen på ruden må du jo kende fra dit vidunderlige orangeri. Men du ved også, at det er umuligt at være i drivhuset, når det er godt vejr. Så er der for varmt på denne årstid....
   Glæder mig til at se dig og din have i TV!
   Lotte

   Slet
 7. Kan godt forstå at i hyggede jer, sådan som du havde kræset for alle sanser. Den mødregruppe ville jeg da gerne have været med i :-)
  Sommerknus

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette.
   Tak, ja det er en dejlig mødregruppe.Måske fik jeg inspirationen til mødet fra din skurvogn..... Det så også bare hyggeligt ud!
   Lotte

   Slet
 8. Ja den mødregruppen ville jeg da gerne have været en del af. Hvor ser det hyggeligt ud! Du har gjort det så fin og indbydende! I har haft en hyggelig aften.
  Jeg er med på: MÅ VI GERNE FÅ OPSKRIFTEN PÅ LAKRIDKAGEN?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente.
   Ja, vi hyggede den aften og alle de andre gange vi mødes.....
   Opskriften er som link i navnet i indlægget og under min fane kager. Den er super nem!
   Lotte

   Slet
 9. Ja, det kan jeg da lige forestille mig. Sikke nogle rammer til en lady-komsammen, det kan man leve længe på bagefter, tror jeg ?

  SvarSlet
 10. Hej Ulla.
  Ja, vi fik rigtig snakket og aftalt at bowle med ungerne næste gang. Vi må se om vi kan blive ved med at mødes med dem også, for de er meget forskellige nu.....
  Lotte

  SvarSlet