mandag den 25. juni 2012

Jeg har også besøgt Kjeld Slot

Vi havde jo"Mini-træf" i vores lokale bloglaug(Skt.Helena og jeg).
Og her planlagde vi turen til Gardenparty hos Kjeld Slot.
Efter en hyggelig tur i regnvejret ned gennem Jylland og ud i yderområder af Djursland, nåede vi endelig frem.
Regnen holdt en pause, så vi kunne nyde Gardenpartyet i tørvejr.
Kjeld havde travlt, han stod selv for billetsalget.

Min søde veninde med samme lidenskab som jeg for Clematis, havde travlt i sin og sin mands stand med dejlige Clematis(http://www.clematisdanmark.dk/default.asp)

Der var fyldt med glade gæster

Fandt dette dejlige "spejlbassin" og troede det var en del af sortimentet i standen, men kan på en anden blog se, at det er Kjelds installation.

Et kig ind i en af Ellipsehaverne.

Her en anden Ellipsehave, med urtehave.

Kjelds berømte Spejlbassin og en masse haveentussiaster.

Kjelds dejlige og enkle drivhus(gæsterne kender jeg ikke, men de måtte "stå" model).


Et kig på tværs af "Kavalergangen".

Rigtig lækker detalje

Kavaler-gangen

"Rene" linier

Lige et kig bagud inden afgang.

Ham selv

Efter besøget i Ellipsehaverne kørte vi til min barndoms have.
 Her viste mine forældre rundt og der kom mange potter med aflæggere med hjem.

Tak for jeres gæstfrihed!

15 kommentarer:

 1. Hey du har taget et billede af mig. Ærgerligt at vi ikke fik hilst men det er ikke nemt når vi ikke ved hvordan den anden ser ud. Jeg nød sørme også haven, sikke et sted.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor skægt. Men ja, det er underligt at kende nogen, som man så ikke kender i virkeligheden.......

   Slet
 2. Ser ud til at I har haft en super hyggelig dag. God idé med jeres lokale bloglaug, spændene om der kommer reportager fra flere ture rundt i havelandet.

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en hyggelig dag! Det med bloglaug var et ord der dukkede op da jeg lavede indlægget, men vi har da aftalt, at vi skal på udflugter her i sommeren.

   Slet
 3. Ihh tak for turen. Dejlige billeder. Ville gerne have været der, men der var lidt for langt. Til gengæld kommer han her og holder foredrag i november, så der møder jeg op. Det vil jeg glæde mig til.

  Mange hilsner
  Lise Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dejlig dag, men jeg er nu glad for, at der er andre der har taget billeder, hvor der ikke vrimler med folk, for det var ikke muligt at nyde de lange kik, som Kjeld har tænkt ind i haven.

   Slet
 4. Hej. Det ser godt nok ud til at have været en uforglemmelig dag i en spændende have. Mange tak for kigget. Spændende, hvad det er for nogle planter du har fået med hjem i potter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uforglemmelig, ja!
   Jeg fik købt en Violfrøstjerne "Hewitt's double" og hos mine forældre blev det til en Digitalis, hvid viol(som jeg glemte, men jeg kommer jo derned igen) og en Katost.

   Slet
 5. Kære Fru Skipper
  Mange tak for dine frodige fotos i nye vinkler fra min have. Nåede ikke at hilse på dig, kender dig heller ikke, men har været inde på din blog flere gange. - men længere oppe kan jeg se at der også var andre der heller ikke fik hilst på dig.
  Jeg har nu taget konsekvensen og bestemt mig for at der til næste år skal være Gardenblogs med på showet. Har bare endnu ikke fundet formen og stilen og vinklen og da jeg ikke har tid til at surfe rundt og kommentere på haveblogs, bliver det nok heller ike mig der trækker "læsset". - Men jeg tror det ville være en idé med en "blogbusk", hvor alle haveblogger kan mødes og hænge sit skilt og adresse op i grenene og aftale mødetidspunkter. Lidt lissom et balkort!

  Tak for din reportage
  bedst
  Kjeld Slot

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kjeld.
   Det er en smadder god idé.
   Med venlig hilsen
   Malene, Lad romantikken blomstre

   Slet
  2. Jamen, hej Kjeld.
   Jeg er glad for, at du kigger forbi og at du kan lide mine billeder fra dine smukke haver.
   Jeg synes det er lidt underligt, det der med, at man er én på bloggen, men en anden i virkeligheden(tror nu nok jeg er den samme), men det der med at være anonym.... Vidste jo ikke, at du "kendte" Fru Skipper og så virker det så underligt at præsentere sig....
   Men jeg mener som du, Malene, at det er en god idé med en Blog-busk!!!!
   Måske er det nok, at du, Kjeld, stiller en busk til rådighed - mon ikke de bloggere der har lyst til at komme ud i virkeligheden nok skal finde derhen...?

   Slet
 6. ak...ja... det var skam en go' dag i det nordjyske, og næste gang må vi blogger huske vores navneskilte eller lign. så vi kan finde hinanden ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg må rette dig, Tim - du var kun nået op i det Midtjyske.... Kan anbefale dig at besøge det Nordjyske, når der bliver afholdt Blomsterfestival i Frederikshavn. Altid weekenden før Grundlovsdag.
   Stemmer for en Blogger-busk!

   Slet
 7. Hej Fru Skipper.
  Ja, det var en rigtig dejlig dag hos Kjeld. Jeg giver Tim ret, vi må huske at ta' navneskilt på, så vi kan finde hinanden. Jeg tror jeg var den eneste af os, der havde genbrugt navneskiltet fra blogtræf i Geografisk have i Kolding, så jeg fandt kun de mennesker jeg kunne kende. Hvis du har lyst til at se hvordan jeg oplevede dagen hos Kjeld, er du velkommen til at kigge forbi min blog.
  Med venlig hilsen
  Malene, Lad romantikken blomstre

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene.
   Du kan tro, jeg har været inde at kigge på din "reportage". Havde bare ikke lige tid til at kommentere den dag....
   Jeg tror jeg mødte dig, men min hjerne kunne ikke overskue alle de blogs og deres ejere. Mødte mange som jeg havde mistænkt for at være en blogger, men det cyklede bare rundt i hjernen...
   Håber Kjeld laver en Blogger-busk næste gang.

   Slet